Energitilskud

ENERGITILSKUD TIL ENERGIOPTIMERING AF BOLIGER​

​Møllemand VVS & Murer ApS hjælper folk på Langeland, i Svendborg og omkringliggende byer med at søge energitilskud fra staten. Du kan søge energitilskud til helt små energiforbedringer, men også til en langt større energioptimering.

UDSKIFTNING AF VINDUER OG PILLEFYR GIVER ENERGITILSKUD

Du kan derved søge energitilskud til en lang række energioptimeringer, der kan være planlagt eller som et led i en nødvendig modernisering. Du kan blandt andet få energitilskud til skiftning af radiatorventiler, isolering af rør, efterisolering, pillefyr samt udskiftning af vinduer og døre, men også til mange andre tiltag.

Udover et energitilskud medfører energioptimering også en konkret besparelse på dit varmeforbrug, hvilket betyder, at der er tale om både et kortsigtet tilskud og en langsigtet besparelse, men det vil naturligvis kræve en større eller mindre investering fra din side.

​VI HJÆLPER MED ENERGIOPTIMERING SÅ DU KAN FÅ ENERGITILSKUD

Vi kan således råde og vejlede omkring energioptimering, og herpå kan vi assistere med ansøgningen om energitilskud. Dernæst kan vi udføre de relevante moderniseringer af din bolig, så den bliver mere grøn og miljøvenlig, men også så du kan spare penge på elektricitet og varme.

Hvis du også ønsker at spare penge på elektricitet og varme, og hvis du samtidig ønsker at hjælpe miljøet ved at skabe en mere grøn bolig, så kan vi hjælpe dig med at få energitilskud. Ring til Møllemand VVS & Murer ApS på telefon 29 43 83 03 eller skriv til per@moellemand.dk, så kommer vi og hjælper med energioptimering og ansøgning om tilskud.