Pillefyr

Pillefyr- Levering, installation og service

Møllemand VVS ApS udfører levering, installation og udskiftning samt reparation og service af pillefyr på Langeland, i Svendborg og på resten af Fyn. Der er især mange, der skifter fra oliefyr til pillefyr fordi fyringsprisen som regel vil falde med minimum 50%. Alle kan få et pillefyr, herunder både private og erhverv.

Vi tilbyder samtidig råd og vejledning i forbindelse med nyinstallation og servicering af pillefyr, således du tager de rette valg, men også så du betjener dit fyr på den meste hensigtsmæssige måde.

Moderne pillefyr bliver styret elektronisk

Et moderne pillefyr kan styres elektronisk, og det betyder, at det kan knyttes til en tablet, smartphone eller computer. Du kan derved overvåge, indstille og tidsindstille dit fyr, selvom du ikke er hjemme.

Derved kan du sikre, at dit pillefyr ikke bruger unødig energi når du ikke er hjemme, men at der er varmt, når du kommer hjem. Fyret kan også selv regulere varmen, når der for eksempel er 14 grader udenfor. Derefter kan fyret hæve varmen, når temperaturen falder. ​

NBE pillefyr skal stort set ikke passes

​NBE har udviklet en ny kedelserie, kaldet RTB. NBE har leveret mere end 50.000 anlæg til forbrugere i over 40 lande. Den nye serie er således et resultat af mange års udvikling, know-how og innovation. Et pillefyr fra NBE skal stort set ikke passes, udover du skal sørge for, at der er træpiller i siloen, og du skal tømme askeskuffen for hver 2-3.000 kg træpiller.

Du kan læse en vejledning i træpillesystemer fra NBE ved at klikke her.

Kontakt Møllemand VVS ApS på telefon 29 43 83 03 eller skriv til per@moellemand.dk for at aftale nærmere.

​Få et uforpligtende tilbud!

TOP