Fjernvarme

FJERNVARME PÅ LANGELAND OG I SVENDBORG​

​Møllemand VVS & Murer ApS har stor kompetence og erfaring med nyetablering af fjernvarme, men også med vedligeholdelse, renovering og service af fjernvarme. Vi kommer på Langeland, i Svendborg og på resten af Fyn for at ordne varmeinstallationer.

Hvad enten det drejer sig om fjernvarme i private hjem, virksomheder eller industriejendomme, så er vi altid klar med god og professionel rådgivning i forhold til fjernvarmeinstallation, men vi kan også komme med alternative løsninger.

VI SIKRER DEN BEDSTE LØSNING MED VORES FJERNVARME

​Vores mange opgaver med fjernvarme gør, at vi har opnået stor viden om de forskellige typer af fjernvarmeinstallationer, og derfor kan vi vejlede dig om præcis den løsning, der er bedst for dig. Vi sørger altid for at tilpasse fjernvarmen i et hus, så hele installationen bliver tilpasset dine energibehov, men også så det kommer til at passe bedst ind i huset.

VORES ​FJERNVARME ER BÅDE ET BILLIG OG MILJØRIGTIG VALG

​Fjernvarme er en billig og miljøvenlig form for opvarmning, og typisk kan der opnås besparelser på helt op til 25% i forhold til opvarmning med for eksempel et traditionelt oliefyr. Derfor kan det være en god ide at kontakte os hvis du tænker over at få fjernvarme.

Såfremt du står over for en større renovering eller udskiftning af dit oliefyr eller fjernvarmeinstallation, vil vi gerne aflægge dig et besøg, hvor vi kan gennemgå din nuværende installation.

Derpå kan vi udforme et uforpligtende tilbud på vores fjernvarmeinstallation. Du kan ringe på telefon
29 43 83 03, men du kan også sende en e-mail til per@moellemand.dk.