Varmepumpe

Hos Møllemand VVS & Murer ApS tilbyder vi også hjælp med f.eks. en varmepumpe. Vi leverer de bedste varmepumpeløsninger til både private og erhverv.

Vidste du, at du kan spare mange penge på din elregning ved brug af en varmepumpe? Din husstand får produceret varmeenergi hele året rundt, ved at varmepumpen anvender luftens naturlige varme. – Dermed er en varmepumpe på lang sigt den billigste og mest energibesparende løsning for dig og dit hjem.

Skal dit hjem have moderne varmepumper eller mangler din virksomhed nogle gode varmepumpeløsninger? Vi tilbyder forskellige klimavenlige varmepumper:

  • Jordvarme
  • Luft / Vand
  • Luft / Luft

Jordvarmepumpe

En jordvarmepumpe er en god løsning, hvis du har en stor grund med mulighed for nedgravning af jordvarmeslanger. Jordvarme er en meget energieffektiv løsning og den udnytter den varme, der er lige under jordoverfladen – ca. én meter nede i jorden. Med en jordvarmepumpe kan den opvarme din bolig og brugsvand. – Dermed giver en jordvarmepumpe dig en økonomisk gevinst og for miljøet.

Luft / Vand

Har du en eksisterende varmeinstallation og har du ønsket om at udskifte varmekilden fra f.eks. et oliefyr til et mere økonomi- og energibevidst valg? Så ligger valget på en Luft til Vand varmepumpe. – Denne form for varmepumpe overfører energi til vandet i dit centralvarmeanlæg. Hertil anbefales det at installere en akkumuleringstank i forbindelse med Luft/Vand varmepumpe.

Luft / Luft

En Luft til Luft varmepumpe er brugbar til et sommerhus, hvor der ikke er et eksisterende centralvarmeanlæg. Denne form for varmepumpe er lille og meget nem at montere. Hvis du ønsker at forbedre dit indeklima i dit sommerhus eller lignende, så er en Luft/Luft varmepumpe en rigtig god løsning. – På den måde undgår du fugtigt luft. Denne varmepumpe er samtidig en billig måde at få opvarmet huset hurtigt efter behov.

Kontakt Møllemand VVS & Murer ApS i dag og få gode råd, samt vejledning til valg af varmepumpe, der passer bedst til dig og dine behov. Vi også er behjælpelige med finansiering. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 29 43 83 03 eller på mail: per@moellemand.dk.